رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تنگستان پس ازتحمل نزدیک به دوسال درد ورنج بیماری به لقاءالله پیوست

29 فروردين 1396
پیکر پاک دکتر علی نگین تاجی، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان در میان غم و اندوه مردم، همکاران و مسئولان استان بوشهر بدرقه شد. دکتر علی نگین تاجی از پزشکان دلسوز مردم که قریب به دو دهه به مردم این خطه خدمت صادقانه کرد و در سن 45 سالگی بعد از تحمل درد بیماری سرطان دار فانی را وداع گفت و استان بوشهر را به مقصد زادگاهش ترک کرد. وی که روز گذشته در محل کار خود حاضرشده بود دچار تشدید بیماری شد که پس از انجام اقدامات اولیه پزشکی توسط اورژانس هوایی به بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر منتقل شد و علی‌رغم تمام تلاش‌های تیم پزشکی این مرکز جان به جان‌آفرین تسلیم کرد. وی متولد سال 1351 در شهرستان نورآباد ممسنی استان فارس بود که پس از گذراندن تحصیلات متوسطه برای ادامه تحصیل وارد دانشگاه علوم پزشکی شیراز شد و در سال ۱۳۷۶ تحصیلات خود را در رشته پزشکی به اتمام رساند. وی از همان سال به مدت چهار سال به‌عنوان سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت پهلوان کشی شهرستان تنگستان شروع فعالیت نمود و سپس به مدت ده سال سرپرستی مرکز خدمات جامع سلامت بنه گز تنگستان را بر عهده داشت. دکترنگین تاجی از سال ۱۳۹۱ با حکم دکتر علیرضا رئیسی به‌عنوان رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان منصوب شد و تا زمان فوت در این سمت مشغول به انجام‌وظیفه و خدمت‌رسانی به مردم شریف شهرستان تنگستان بود. دکتر نگین تاجی ازجمله پزشکان غیربومی بود که لذت خدمت به مردم رنج‌دیده استان بوشهر را به متاع دنیا نفروخت و همواره به مردم استان بوشهر به‌ویژه شهرستان تنگستان صادقانه خدمت کرد و باعث شد نام و یادش همواره در یاد و خاطره مردم باقی بماند. در این وداع امام‌جمعه و فرماندار شهرستان تنگستان، هیأت رییسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، روسای شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان‌های شهرستان‌های استان، پرسنل و دانشجویان دانشگاه حضور داشتند.