بازدید فرماندارشهرستان تنگستان ازفازدوم بیمارستان امام حسین (ع) شهر اهرم+تصاویر

22 ارديبهشت 1395

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تنگستان فرماندار این شهرستان به‌اتفاق جمعی از مسؤولان شهرستان ، درمورخه 21/2/95 از روند اجرایی فاز دوم بیمارستان امام حسین(ع) شهر اهرم بازدید کرد.

آقای مهندس ترک زاده دراین بازدید اظهار داشت: عملیات اجرایی فاز دوم بیمارستان امام حسین(ع) شهر اهرم در مساحت 2600 مترمربع آغاز شده که انتظار می‌رود در نیمه اول سال آینده به بهره‌برداری برسد.

ترک‌زاده تصریح کرد: در این فاز بخش‌های اورژانس، کلینیک درمانی، بخش جراحی، زنان و زایمان و هتلینگ راه‌اندازی خواهد شد.

فرماندار تنگستان افزود: همچنین دو بخش ICU وCCU با اعتباری بالغ‌ بر 30 میلیارد ریال در حال اجرا است که در هفته اول خردادماه سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی ادامه داد: تجهیزات جدید رادیولوژی و سونوگرافی منطبق با بروزترین فناوری موجود خریداری‌ شده و به‌ زودی در این بیمارستان نصب و راه‌اندازی می‌شود.

فرماندار تنگستان خاطرنشان کرد: از آغاز اجرای طرح تحول نظام سلامت برای توسعه بیمارستان امام حسین(ع) اهرم،جهت ایجاد پایگاه‌های اورژانس جاده‌ای شهرستان، خرید آمبولانس و تجهیزات پزشکی و راه‌اندازی بخش‌های مختلف درمانی تاکنون بیش از 90 میلیارد ریال در تنگستان هزینه شده است.

وی تاکیدکرد:ازابتدای راه اندازی بیمارستان امام حسین (ع) اهرم وشروع طرح تحول سلامت کمک های مناسبی ازطرف دانشگاه علوم پزشکی وریاست محترم دانشگاه به این بیمارستان شده است.

وی با اشاره به اینکه تا قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت بیمارستان 32 تختخوابی اهرم فقط 5 درصد ظرفیت اشغال تخت‌های بیمارستانی داشته اظهار داشت: در دو سال گذشته با اجرای طرح تحول نظام سلامت و حضور بیش از 8 تخصص پزشکی در این مرکز سطح اشغال تخت‌های این بیمارستان به بالای شصت درصد رسیده است.

درابتدای این بازدید گزارشی ازرونداجرای پروژه دردست اقدام بیمارستان توسط آقای دکترنگین تاجی ریاست شبکه داده شد.