معاون شبکه تنگستان خبرداد:برپایی بیمارستان صحرایی درمنطقه خائیزاین شهرستان

5 مهر 1395

معاون شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تنگستان گفت: در راستای خدمت رسانی به مردم شهرستان تنگستان، بیمارستان صحرایی با کادر پزشکی مجرب در منطقه خائیزاین شهرستان برپا می شود. مهندس ایرج زنده بودی درگفتگوباروابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تنگستان افزود: این بیمارستان صحرایی درروزهای چهارشنبه وپنج شنبه این هفته به همت بسیج جامعه پزشکی استان با همکاری شبکه بهداشت ودرمان شهرستان درمنطقه خاییزدائرمی گردد. وی اضافه کرد: در این راستا اکیپی شامل متخصصین قلب و عروق، اطفال، ارتوپدی،داخلی، زنان وزایمان وپزشکان عمومی این تیم را برای ارائه خدمات رایگان به مردم این منطقه همراهی می کنند. وی تاکید کرد: در این بیمارستان، کارشناسان مامایی، پرستاری، مشاوران بهداشت، آزمایشگاه، مبارزه با آسیب‌های اجتماعی، مبارزه با بیماری‌هایی مانند تب مالت، سل و بیماری‌های عفونی شایع نیز حضور خواهند داشت. مهندس زنده بودی، با بیان اینکه این بیمارستان در منطقه خائیز برپا می‌شود، تصریح کرد: اطلاع رسانی برای برپایی این بیمارستان توسط شبکه و کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان تنگستان و بهورزان منطقه انجام شده و مردم می‌توانند با مراجعه به این بیمارستان در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه، از خدمات آن بهره‌مند شوند.